Content Irfa

Content Irfa


Tadi aku duk terjumpa gambar ni, skroll dalam handphone. Sebelum delete stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan gambar dengan kamera DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak utama Mary dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan tambang tersebut wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera digital kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary dan Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).
Posted in